SIMPLY THE BEST
Menu
Top Linkpartners
expert nl


Welkom bij Expert NL

De Nederlandse Expert Groep is een sterke commerciŽle organisatie. De zelfstandigheid van de ondernemers is ťťn van de beste wapens in de huidige concurrentiestrijd. Waarbij voortdurend bewezen wordt dat een goed georganiseerde samenwerking vruchten afwerpt. De winkelformule draagt duidelijk het beeld uit van een vakspeciaalzaak. Er is een zeer ruime keuze van alle vooraanstaande merken en iedere klant krijgt deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties.
Het onderscheid van de Expertwinkel in de markt van elektronische artikelen is een duidelijk en herkenbaar beeld van betrouwbaarheid en deskundigheid op het gebied van prijs, assortimentskeuze, garantie en service.
Expert is op dit moment in vijftien Europese landen, VS, Canada, AustraliŽ vertegenwoordigd. De Expertorganisatie is dus volledig in staat om in te spelen op een Europa zonder grenzen. Voor de consument betekent dit dat zij in vrijwel alle Europese landen kan profiteren van de service, garantie en het vakmanschap van de Expert ondernemer, ongeacht in welk land zij haar aankopen heeft gedaan. Voor de ondernemers van Expert betekent dit een partnership met internationale contacten en de vele bijbehorende mogelijkheden.


Bosch aanbieding 720 x 480
DEZE WEBSITE WORDT U AANGEBODEN DOOR WEBMASTER AMOR-HARDCORE EN KOKO INCREDI INTERNET DIENSTEN SINDS 2005.


MySpace Generator
Open het gastenboek van Amor Hardcore