SIMPLY THE BEST
Menu
Top Linkpartners
pogo design nl


Welkom bij pogo design nl

Pogo-designshop biedt een eigentijds assortiment design accessoires met een breed draagvlak. Verlichting, badkameraccessoires, keukenaccessoires, tuinaccessoires en woonaccessoires vindt u allemaal op onze website. Daarnaast bieden wij op diverse vlakken seizonesaccessoires als ventilatoren, luchtbevochtigers, bloempotten en kerstaccessoires zodat u het hele jaar door kunt inspelen op de juiste seizoensartikelen.
Op Pogo-kids vindt u een assortiment moderne accessoires voor de jongere doelgroep, we richten ons hier voornamelijk op de categorie 0-3 jaar. Geboortecadeaus, kinderkamerverlichting, behang maar ook boeken, loopfietsen, duwwagens en andere leuke kinder hebbendingen vindt je op onze website.
Jouw-design.nl is een compactere website met een selectief assortiment van Pogo-designshop waarmee we ons wat meer op het luxere segment richten.
Wij versturen momenteel naar Nederland, Belgie, Duitsland en Luxemburg en breiden dit in 2014 uit naar heel Europa. Onze verzendkosten zijn aantrekkelijk en doordat onze webwinkels gerund worden vanuti onze offline winkels hebben we een goede klantenservice met mensen die alles kunnen vertellen over de producten en over de status van de bestelling en ook zeer service gericht zijn.
Op onze websites hebben we een zeer laag retouren percentage en zien we veel herhaalbestellingen. Onze datafeed wordt dagelijks geupdate en het assortiment wordt in 2014 uitgebreid met duurdere collecties zoals horloges en sieraden.
Voor onze betalingen maken we gebruik van het DocData platform waarmee we alle belangrijke betaalmiddelen hebben waar de klant niks extra voor betaald.
Onze klanten kunnen gebruik maken van de klanten revieuws via de Feedback Company.


Pogo-designshop
DEZE WEBSITE WORDT U AANGEBODEN DOOR WEBMASTER AMOR-HARDCORE EN KOKO INCREDI INTERNET DIENSTEN SINDS 2005.


MySpace Generator
Open het gastenboek van Amor Hardcore