SIMPLY THE BEST
Menu
Top Linkpartners
motorbandenmarkt nl


Welkom bij motorbandenmarkt nl

Delticom - voor succes met profiel
Delticom, Europa's nummer 1 internethandelaar voor banden, werd opgericht in Hannover in 1999. Het bedrijf biedt haar particuliere en zakelijke klanten in 128 online winkels in 42 landen, een ongezien breed scala van banden aan voor personenwagens, motorbanden, lichte vrachtwagen-en vrachtwagenbanden, busbanden, speciale banden, fietsbanden, complete wielen (voorgemonteerde banden op velgen), geselecteerde vervangend auto-onderdelen en toebehoren, motorolie en batterijen.
Op het onafhankelijke testplatform Autobandentest.com, krijgen klanten hulp om neutraal te beslissen voordat ze kiezen uit banden voor meer dan 100 bandenmerken en 25.000 modellen. Ofwel op aanvraag, direct aan huis geleverd bij de klant of bij een van de meer dan 34.000 service partners ter wereld, waarmee Delticom samenwerkt en waarmee de directe levering van banden op uw adres voor de montage op het voertuig van de klant - of op een ander gewenst afleveradres.
Delticom's afdeling groothandel verkoopt ook banden aan groothandelszaken in binnen-en buitenland.
Lage prijzen, ruime keuze en topkwaliteit hebben al 6,2 miljoen tevreden klanten wereldwijd overtuigd.
De voordelen op een rijtje:
Eenvoudig en handig online bestell.
en, de klok rond.
Motorbanden zeer scherp geprijst.
Bandprijzen zijn inclusief BTW excl. verzendkosten.
Enorme keuze.
Meerdere betalingsmogelijkheden.DEZE WEBSITE WORDT U AANGEBODEN DOOR WEBMASTER AMOR-HARDCORE EN KOKO INCREDI INTERNET DIENSTEN SINDS 2005.


MySpace Generator
Open het gastenboek van Amor Hardcore