SIMPLY THE BEST
Menu
Top Linkpartners
sea life be


Welkom bij sea life be

In SEA LIFE Blankenberge maak je een boeiende ontdekkingsreis langs de Amazonerivier doorheen onze zeeŽn en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien in de haaientunnel, beruchte piranhaís, het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking, uniek in BelgiŽ! Met meer dan 2.500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeŽn.
Het SEA LIFE geniet internationale bekendheid voor de opvang van aangespoelde zeehonden. In de zeehondenkliniek en de bijhorende quarantaines worden deze dieren al 16 jaar opgevangen en verzorgd, om daarna opnieuw in zee te worden vrijgelaten. Je maakt er tijdens de presentatie kennis met de voeder- en verzorgingstechnieken. In het grote buitengedeelte maak je bovendien kennis met knotsgekke Humboldt pinguÔns, speelse otters en imposante zeeleeuwen.
Vanaf april 2015! ROCKYíS KLIMAVONTUUR Met een spectaculair zicht!
Beleef plezier met het hele gezin. Klim in de uitkijktorens, spring in het water en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguÔns en speelse otters.


SEA LIFE Blankenberge
DEZE WEBSITE WORDT U AANGEBODEN DOOR WEBMASTER AMOR-HARDCORE EN KOKO INCREDI INTERNET DIENSTEN SINDS 2005.


MySpace Generator
Open het gastenboek van Amor Hardcore